Продавали авто, завезені як гумдопомога: СБУ викрила злочинну схему

Пошук
UA EN

Продавали авто, завезені як гумдопомога: СБУ викрила злочинну схему

Поділись новиною:

На Буковині група осіб ввозила з-за кордону автомобілі під виглядом гуманітарної допомоги. Але їх не використовували за призначенням, а продавали зацікавленим особам. За інформацією оперативників Служби безпеки України, у схемі задіяна одна із громадських організацій в Чернівецькій області.

Правоохоронці зафіксували факти продажу чотирьох таких транспортних засобів на загальну суму близько пів мільйона гривень.

Одного з фігурантів силовики затримали «на гарячому» під час продажу чергового автомобіля.

У ході обшуків в офісних, складських приміщеннях та за місцями проживання фігурантів, вилучили речові та документальні матеріали із доказами протиправної діяльності.

Наразі одному з учасників схеми повідомили про підозру за ч.3 ст. 201-2 (незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії щодо встановлення усіх причетних до незаконних оборудок осіб.

Читайте також:

Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Графіки обмежень споживання електроенергії для підприємств Буковини скасували
У Чернівецькій області 18 квітня не застосовуватимуть графіків обмежень потужності для підприємств. Бізнес працюватиме у плановому режимі. Про це інформує С4 з посиланням на «Чернівціобленерго». ...
Війна
18.04
09:11
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано