Примусова паспортизація та зруйнована інфраструктура: окупанти продовжують терор мирного населення

Пошук
UA EN

Примусова паспортизація та зруйнована інфраструктура: окупанти продовжують терор мирного населення

Війна
17.03
09:30

Поділись новиною:

Російські військові протягом доби поранили шість цивільних осіб і пошкодили понад 20 будинків, школу та інші об’єкти цивільної інфраструктури. Також окупанти не відмовляються від своїх намірів щодо окупації України, продовжують вести наступальні дії, не рахуючись із втратами.

Про це пише С4 з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ станом на 17 березня.

Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби ворог здійснив на них понад 70 атак.

За минулу добу противник завдав 5 ракетних та 18 авіаційних ударів, а також здійснив 73 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Високою залишається вірогідність російських ракетних ударів по всій території України.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін, формування наступальних угруповань ворога не виявлено. На полігонах республіки білорусь триває підготовка підрозділів російських окупаційних військ.

Продовжується примусова паспортизація населення тимчасово зайнятої території Запорізької області. Зокрема, в місті Мелітополь, російська окупаційна так звана влада, разом з представниками російської федеральної податкової служби заборонила здійснювати будь-які виплати та розрахунки громадянам, які не мають реєстраційного номера облікової картки платника податків рф. Його, в свою чергу, можливо отримати виключно за наявності паспорта громадянина російської федерації.

Противник продовжує зазнавати втрат. Так, на території Олешківської районної лікарні тимчасово зайнятої території Херсонської області, на лікування привезли понад 20 важкопоранених окупантів.

Протягом минулої доби Авіація Сил оборони завдала сім ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п’ять пунктів управління, п’ять районів зосередження особового складу та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, дві радіолокаційні станції, станцію радіоелектронної боротьби та зенітно-ракетний комплекс на вогневій позиції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що станом на 16 березня Збройні сили України ліквідували ще понад тисячу окупантів, 12 танків, 11 артсистем та один літак. Загалом від початку повномасштабного вторгнення українські військові знищили понад 162 тисячі загарбників.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано