Прикордонники в Чернівецькій області за допомогою дрона викрили двох ухилянтів (відео)

Пошук
UA EN

Прикордонники в Чернівецькій області за допомогою дрона викрили двох ухилянтів (відео)

Поділись новиною:

На Буковині прикордонники відділу «Сокиряни» за допомогою дрона виявили двох військовозобов’язаних, які намагалися втекти з країни.

Про це інформує С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зазначається, що під час патрулювання державного кордону охоронці рубежу почули сторонній голос. Щоб детальніше перевірити місцевість, прикордонники застосували дрон.

Тоді порушники, зрозумівши, що їх викрили, намагалися сховатися під дощовою накидкою. Проте з допомогою БпЛА правоохоронці виявили місце їхнього перебування. Оператор дрона скорегував рух прикордонного наряду та вивів точно до місця «схованки» порушників.

У результаті, охоронці рубежу затримали двох чоловіків, які хотіли потрапити до Молдови в обхід пунктів пропуску. Їх доправили в прикордонний підрозділ.

За спробу порушення державного кордону на затриманих правоохоронці склали матеріали про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області прикордонники затримали п’ятьох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано