Президент призначив довічну державну стипендію заслуженому лікарю з Буковини Віктору Бачинському

Пошук
UA EN

Президент призначив довічну державну стипендію заслуженому лікарю з Буковини Віктору Бачинському

Поділись новиною:

Президент України Володимир Зеленський призначив довічну державну стипендію заслуженому лікарю із Чернівецької області Віктору Бачинському. Він має вчене звання професора та науковий ступінь доктора медичних наук.

Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №485/2024.

Як зазначив на своїй сторінці у Facebook голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко, Віктор Бачинський є начальником Чернівецького обласного бюро судово-медичної експертизи. Він очолює комунальну медичну установу з 1986 року. Також працює завідувачем кафедри судової медицини та медичного правознавства Буковинського державного медичного університету.

«Професор Бачинський став прикладом для сотень своїх студентів, експертом, чий запал і відданість обраній справі захоплюють колег в усьому світі. Автор понад 200 наукових праць, співавтор 18 деклараційних патентів на винаходи, монографій, навчальних посібників», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, щороку 27 липня своє професійне свято відзначають працівники сфери охорони здоровʼя України.

Слідкуйте за нами у Telegra

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано