Президент посмертно відзначив захисника із Буковини Павла Руснака високою держнагородою

Пошук
UA EN

Президент посмертно відзначив захисника із Буковини Павла Руснака високою держнагородою

Війна
20.06
13:28

Поділись новиною:

Володимир Зеленський посмертно нагородив військовослужбовця із Сокирянщини Павла Руснака орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №357/2024.

Глава держави відзначив полеглого воїна за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, і самовіддане виконання військового обов’язку.

Як зазначили в Сокирянській міській раді, буковинець служив у Національній гвардії України. На захист Батьківщини Павло Руснак став із перших днів повномасштабного вторгнення, залишивши вдома дружину та двох дітей.

Загинув 38-річний боєць 31 грудня 2023 року, боронячи Україну на Запорізькому напрямку.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Олега Студьоного та Олександра Кулія із Сокирянщини також посмертно нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано