Президент посмертно відзначив захисника із Буковини Максима Шварцмана високою держнагородою

Пошук
UA EN

Президент посмертно відзначив захисника із Буковини Максима Шварцмана високою держнагородою

Війна
02.07
19:38

Поділись новиною:

Володимир Зеленський посмертно нагородив військовослужбовця із Буковини Максима Шварцмана орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №750/2023.

Глава держави відзначив полеглого воїна за вагомий особистий внесок у розвиток телебачення, радіомовлення і зв’язку в Україні, мужність і самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові і військовій присязі, багаторічну сумлінну працю.

Як зазначили в Чернівецькій обласній раді, Максим Шварцман працював оператором у низці чернівецьких ЗМІ.

Буковинець був добровольцем, до війська пішов у перший день повномасштабного вторгнення. Служив стрільцем у 92-му батальйоні 107-ї окремої бригади сил Територіальної оборони ЗСУ.

«Життя 35-річного захисника з позивним «Марвел» обірвалося 15 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. Підрозділ Максима Шварцмана зайняв ворожі позиції, але потрапив під артилерійський обстріл противника», — йдеться в дописі облради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що президент також посмертно відзначив орденом «За мужність» ІІІ ступеня буковинця Павла Руснака.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано