Презентація трейлерів та показ п’ятьох стрічок: чого очікувати від третього дня кінофестивалю Миколайчук OPEN

Пошук
UA EN

Презентація трейлерів та показ п’ятьох стрічок: чого очікувати від третього дня кінофестивалю Миколайчук OPEN

Культура
17.06
16:39

Поділись новиною:

У Чернівцях триває фестиваль глядацького кіно Миколайчук OPEN. На третій день заходу на відвідувачів чекала презентація трейлерів фільмів, що вийдуть у 2024–2025 роках, а також показ п’ятьох стрічок.

Про це повідомляє С4 із посиланням на сайт фестивалю.

Сьогодні на фестивалі вже відбулася презентація трейлерів, тизерів та фрагментів українських фільмів, які вийдуть у 2024–2025 роках від генерального продюсера фестивалю Олексія Гладушевського.

Також на третій день фестивалю вже відбулися покази стрічок «Не очікуйте забагато від кінця світу» (реж. Раду Жуде + Q&A) та «Фото на памʼять» (реж. Ольга Черних + Q&A).

Окрім цього, на відвідувачів очікує:

  • 17:00 — «Метт і Мара», реж. Казік Радванські + Q&A. Локація: центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.
  • 19:00 — «За двома зайцями», реж. Віктор Іванов. Локація: кінотеатр «Чернівці». Вхід за квитками та абонементами.
  • 19:30 — «Кріпачка», реж. ДК (Дорота Кобєла) Велчман і Г’ю Велчман + Q&A. Локація: центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

Більше подробиць із кінофестивалю готують журналісти С4 у випуску новин о 19:00. Переглянути його можна буде в ефірі телеканалу або на YouTube-каналі.

Нагадаємо, під час кінофестивалю Миколайчук OPEN у Чернівцях відбуватимуться екскурсії кіномісцями міста.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано