Правоохоронці та рятувальники розпочали перевірку укриттів у Чернівецькій області

Пошук
UA EN

Правоохоронці та рятувальники розпочали перевірку укриттів у Чернівецькій області

Війна
03.06
14:15

Поділись новиною:

Поліцейські спільно з фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуацій розпочали перевірку захисних споруд Буковини. Наразі у Чернівецькій області функціонує 1092 сховища і протирадіаційні укриття.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС та поліції у Чернівецькій області, інформує С4.

Зокрема, рятувальники перевірять наявність первинних заходів пожежогасіння, вентиляції, аварійного освітлення і генераторів, захищеність входів і виходів та санітарні умови захисних споруд.

За даними ДСНС, наразі у Чернівецькій області функціонує 1092 сховища і протирадіаційні укриття. Водночас додатково 697 найпростіших укриттів облаштували об’єднані територіальні громади.

Для поліцейських Буковини провели засідання комісії Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де обговорили алгоритм здійснення перевірок захисних споруд.

Для спеціально створених мобільних груп провели інструктажі, після чого вони розпочали перевірки роботи бомбосховищ та встановлення реального стану їх функціонування.

Робочі групи здійснюють обстеження всіх місць відведених для укриття громадян під час сигналу повітряної тривоги, перевірять умови перебування у них, зокрема, наявність систем вентиляції, технічного і санітарного стану.

У поліції наголосили, що доступ до захисних споруд має бути цілодобово безперешкодним. У випадку виявлення зачиненого укриття в період повітряної тривоги громадяни можуть звертатися до поліції за номером «102».

Нагадаємо:

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано