Працювали після 22:00: у Чернівцях затримали та передали до ТЦК адміністрацію та двох відвідувачів ресторану

Пошук
UA EN

Працювали після 22:00: у Чернівцях затримали та передали до ТЦК адміністрацію та двох відвідувачів ресторану

Поділись новиною:

Уночі 14 вересня у Чернівцях правоохоронці виявили ресторан, який працював після 22:00, порушуючи правила режиму роботи. Адміністрацію закладу та двох відвідувачів затримали й передали до ТЦК та СП.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вказується, що під час перевірки та документування правопорушення адміністрація закладу та декілька відвідувачів відмовилися виконувати законні вимоги правоохоронців.

«Двоє чоловіків, віком 51 та 52 роки, не пред’явили поліцейським документи, що засвідчують особу, та почали себе агресивно поводити. Співробітники поліції затримали фігурантів в адміністративному порядку та передали до місцевого ТЦК і СП для перевірки», – повідомляють у поліції.

Крім того, поліцейські склали на власників закладу адміністративний протокол за ст. 155 КУпАП, а на чоловіків – за ст. 185.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано