Повернувся з-за кордону, аби стати на захист України: Залужний відзначив буковинця почесною нагородою

Пошук
UA EN

Повернувся з-за кордону, аби стати на захист України: Залужний відзначив буковинця почесною нагородою

Війна
20.09
17:15

Поділись новиною:

Головнокомандувач ЗСУ, генерал Валерій Залужний відзначив військового із Буковини нагрудним знаком «Хрест хоробрих». Боєць Андрій Кравчук є уродженцем села Веренчанка.

Про це інформує С4 із посиланням на Веренчанську сільську територіальну громаду.

Як зазначають у громаді, повномасштабне вторгнення РФ на територію України застало їхнього односельчанина за кордоном. Тоді буковинець, не роздумуючи, повернувся із-за кордону з Польщі та став на захист своєї Батьківщини.

Нині його вдома з нетерпінням чекають мати, дружина та двоє доньок.

«Андрій – це природженний лідер, який здатний об’єднати всіх навколо себе. Людина, яка ніколи не подасть ознак слабини чи страху. Він вміє командно працювати, готовий вести за собою інших і самому бути виконавцем. Пишаємося, що в нашому селі живе така людина», – йдеться в дописі Веренчанської громади у Facebook.

Довідка: Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України Хрест хоробрих вручається військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України за героїчний вчинок, пов’язаний із ризиком для життя під час участі в бойових діях, а також із встановлення та підтримання миру й безпеки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 23-річного буковинця посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано