Повернувся з-за кордону, аби стати на захист України: на Буковині відкрили меморіальну дошку захисникові Ігорю Дубцю

Пошук
UA EN

Повернувся з-за кордону, аби стати на захист України: на Буковині відкрили меморіальну дошку захисникові Ігорю Дубцю

Війна
28.12
11:45

Поділись новиною:

У Новоселицькій громаді відкрили меморіальну дошку полеглому на війні Ігорю Дубцю. Пам’ятний знак встановили на фасаді Рингацькій гімназії, де навчався воїн.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що війна заскочила бійця за кордоном, але вже 27 лютого він повернувся до України, щоб стати на її захист.

Із нагоди відкриття меморіальної дошки на подвір’ї зібралися школярі, вчителі, рідні та односельці Героя. Під час заходу віршовану посвяту синові прочитала мама захисника Людмила Бабій. А гімназисти поклали до дошки квіти й запалили лампадки в пам’ять про воїна.

Ігор Дубець загинув 12 листопада 2022 року в районі Майорська Донецької області в результаті мінометного обстрілу. Йому було 42 роки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у селі Зарожани відкрили меморіальну дошку полеглому захисникові України Давиду Пінчуку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано