Посеред білого дня вкрав два автомобілі: у Чернівцях затримали підозрюваного у крадіжці

Пошук
UA EN

Посеред білого дня вкрав два автомобілі: у Чернівцях затримали підозрюваного у крадіжці

Поділись новиною:

У Чернівцях протягом одного дня чоловік вкрав автомобіль та мікроавтобус. Поліція встановила особу викрадача та знайшла транспортні засоби.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, 24 січня, із заявою до поліції звернувся 65-річний житель Чернівців. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа заволоділа його автомобілем Mercedes-Benz Vito, який був припаркований біля будинку за місцем проживання.

Також, цього дня 42-річний чернівчанин зателефонував на спецлінію «102» та повідомив про угон його мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter.

Правоохоронці затим встановили особу правопорушника та місцерозташування викрадених автомобілів. Співробітники поліції з’ясували, що до скоєного причетний раніше судимий за вчинення аналогічного злочину 29-річний місцевий житель.

Поліцейські затримали зловмисника та розпочали кримінальні провадження. Буковинцю за скоєне загрожує до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у місті Хотин невідома особа проникла до будинку 76-річного чоловіка та вкрала майже п’ять тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано