Попросив зателефонувати та вкрав мобільний: поліцейські повідомили про підозру іноземцю, який ошукав буковинку

Пошук
UA EN

Попросив зателефонувати та вкрав мобільний: поліцейські повідомили про підозру іноземцю, який ошукав буковинку

Поділись новиною:

Буковинські поліцейські повідомили про підозру іноземцю, який під приводом здійснення дзвінка вкрав телефон у буковинки. Чоловіку загрожує до трьох років обмеження волі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У лютому цього року, до поліції звернулась буковинка із заявою про шахрайство. Заявниця розповіла поліцейським, що незнайомий чоловік скористався довірливістю та під приводом здійснення дзвінка заволодів її телефоном. Своїми діями зловмисник завдав потерпілій збитків понад чотири тисячі гривень.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили особу правопорушника. Ним виявився 33-річний житель сусідньої держави.

Дізнавачі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у січні мешканець Дніпра хотів незаконно перетнути державний кордон, використавши фальшиві документи. Наразі поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду.

Читайте також:

Ексбухгалтерку аеропорту «Чернівці» засудили до п’яти років позбавлення волі за незаконне заволодіння майном підприємства
До п’яти років позбавлення волі засудили колишню головну бухгалтерку міжнародного аеропорту «Чернівці». Правоохоронці встановили, що впродовж 2019–2020 років жінка незаконно заволоділа майном підприє...
На Буковині розкидають майже 300 тисяч приманок з вакциною проти сказу для тварин
Протягом травня у Чернівецькій області проведуть кампанію з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин. Для цього розкидають спеціальні приманки, які містять у собі вакцину проти сказу. Про це...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано