Понад дві тисячі буковинців залишилися без електрики через рясні дощі

Пошук
UA EN

Понад дві тисячі буковинців залишилися без електрики через рясні дощі

16.09
09:47

Поділись новиною:

У понеділок, 16 вересня, у Чернівецькій області через рясні дощі понад дві тисячі буковинців перебувають без електропостачання.

Про це повідомила пресслужба «Чернівціобленерго».

Йдеться про жителів сіл Бісків, Дихтинець, Малий Дихтинець, Киселиці, Замогила, Усть-Путила, Розтоки та Підзахаричі.

«Тому станом на 09:00 понеділка є вимкненими дві високовольтні лінії ПЛ – 10 кВ та знеструмлені 2283 споживачі. Деякі аварійні вимкнення сталися ще з ночі, тож усі випадки взяли до роботи, потрохи відновлюємо живлення», – зазначили енергетики.

У «Чернівціобленерго» закликають громадян у разі виникнення нових знеструмлень телефонувати до колцентру: (0372) 584-980, 099 230-9900, 067 230-9900.

Також енергетики наголосили, що при погоді з підвищеною вологістю наближатися до електричного обладнання, торкатися його елементів дуже небезпечно.

Нагадаємо, вранці 14 вересня унаслідок грози, яка прокотилася регіоном уночі, декілька сіл на Буковині також залишалися без світла.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано