Понад 150 спортсменів з України та з-за кордону: у Чернівцях відбувся чемпіонат з боксу

Пошук
UA EN

Понад 150 спортсменів з України та з-за кордону: у Чернівцях відбувся чемпіонат з боксу

Спорт
19.03
15:50

Поділись новиною:

У Чернівцях три дні тривав міський чемпіонат з боксу. У ньому взяли участь спортсмени з шести областей України з Молдови.

Про це повідоми міський голова Чернівців Роман Клічук, інформує С4.

Змагання відбулись у ФСК «Локомотив». 160 боксерів з Чернівецької, Хмельницької, Закарпатської, Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської областей та Молдови боролись за першість на чемпіонаті.

Крім того, під час змагань пройшла матчева зустріч збірних команд Заходу країни «Стінка на стінку».

«Ми робимо і будемо робити все, щоб діти жили у вільній Україні. Вони — наше майбутнє» – написав Клічук і додав, що 30 дітей вимушених переселенців, які відвідали турнір, отримали подарунки від Чернівецького обласного осередку Федерації боксу України!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 17 березня начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк нагородив почесними грамотами сімох буковинців, які прославляють Буковину на спортивній арені.

Читайте також:

У Чернівцях відкрили футбольну школу для дітей «Динамо Чернівці»
Футбольну школу «Динамо Чернівці» для дітей-сиріт та тих, які перебувають під соціальною опікою, а також, чиї батьки загинули на війні, відкрили в Чернівцях за ініціативи Нацполіції Буковини. У ній б...
Спорт
14.09
15:40
Україна повернула з російського полону ще 103 воїнів
У суботу, 14 вересня, відбувся 57-й обмін полоненими. Додому вдалося повернути ще 103 українських воїнів. Про це пише С4 із посиланням на Telegram-канал Президента України Володимира Зеленського. ...
Війна
14.09
14:29
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано