Поліція затримала, чоловіка який грабував помешкання чернівчан

Пошук
UA EN

Поліція затримала, чоловіка який грабував помешкання чернівчан

Поділись новиною:

Правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, який проникав до помешкань чернівчан та викрадав гроші й коштовності.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У поліції зазначають, що 21 вересня до правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася 76-річна жителька Чернівців. Жінка розповіла, що невідома особа через незачинене вікно балкона проникла до її квартири та викрала гроші і ювелірні прикраси.

«24 вересня після вчинення чергового злочину правоохоронці затримали 38-річного уродженця Одеської області. Поліцейські вилучили в чоловіка викрадене майно. Від протиправних дій зловмисника потерпіла 39-річна містянка. Сума матеріальної шкоди завданої чернівчанці становить понад 30 тисяч гривень», — йдеться в повідомлені поліції.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, тобто у таємному викраденні чужого майна, вчиненому повторно, поєднане із проникненням до житла та в умовах воєнного стану.

Раніше ми писали, що на Буковині поліцейські затримали підозрюваного в крадіжці автомобіля з парковки Сторожинецької міської ради.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано