Поліцейські затримали підозрюваного в крадіжці автомобіля з парковки міської ради

Пошук
UA EN

Поліцейські затримали підозрюваного в крадіжці автомобіля з парковки міської ради

Поділись новиною:

На Буковині поліцейські затримали підозрюваного в крадіжці автомобіля з парковки Сторожинецької міської ради. У разі доведення вини йому загрожує до восьми років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 26 серпня до поліції звернувся 55-річний житель Чернівецького району та повідомив, що невідома особа заволоділа його транспортним засобом «ВАЗ», припаркованого на території Сторожинецької міської ради.

«Правоохоронці оперативно розшукали викрадений автомобіль та встановили особу порушника. Ним виявився 21-річний житель Красноїльська. Зловмисник пояснив поліцейським, що викрав легковик, аби комфортно потрапити додому», — йдеться в повідомлені.

У поліції додають, що чоловік уже скоював аналогічний злочин.

Відтак, фігуранта затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього транспортний засіб.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці звернулися до суду із клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в чернівчанина вкрали мікроавтобус, припаркований поруч із будинком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано