Поліцейські затримали двох буковинців, які продавали канабіс та амфетамін

Пошук
UA EN

Поліцейські затримали двох буковинців, які продавали канабіс та амфетамін

Поділись новиною:

На Буковині правоохоронці викрили двох мешканців Чернівецького району, які незаконно розповсюджували наркотичні речовини. Порушникам загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що під час досудового розслідування працівники Чернівецького РУП встановили, що двоє місцевих жителів, 39-річний чоловік та 48-річна жінка, налагодили схему незаконного збагачення, шляхом розповсюдження особливо небезпечних наркотичних засобів. Поліцейські, проводячи необхідні оперативні заходи, задокументували декілька фактів збуту фігурантами наркотиків.

У результаті проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання порушників поліцейських виявили та вилучили зіп-пакети та згортки із наркотичними засобами. Усе вилучене працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відтак, вилучені речовини виявилися особливо небезпечним канабісом та амфетаміном.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на пункті пропуску «Кельменці» прикордонники виявили у валізі чоловіка два пакети з речовиною білого кольору. Як з’ясувалося згодом, він намагався перевезти в Молдову 1,8 кг наркотичної речовини.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано