Поліцейські на Буковині викрили двох чоловіків, які підозрюються в браконьєрстві

Пошук
UA EN

Поліцейські на Буковині викрили двох чоловіків, які підозрюються в браконьєрстві

Поділись новиною:

Двох чоловіків, які підозрюються в браконьєрстві, виявили поліцейські у Вижницькому районі. У ніч з 17 на 18 серпня вони перевозили вбиту дику козулю, яку, ймовірно, вполювали на території місцевого лісництва.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що під час патрулювання території обслуговування працівники поліції отримали інформацію про транспортний засіб, у якому можуть перебувати особи причетні до незаконного полювання.

Правоохоронці одразу ж почали відпрацьовувати автошляхи та перевіряти отриману інформацію. Незабаром, рухаючись селом Шепіт, поліцейські помітили та зупинили автомобіль, який відповідав орієнтуванню.

Під час огляду автівки працівники поліції виявили в багажному відділенні два мисливські карабіни, набої, оптичний і тепловізійний приціли, радіостанцію та тушу дикої тварини.

Для документування злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особи водія та пасажира автомобіля. Ними виявилися двоє жителів Івано-Франківської області, віком 41 та 44 роки.

Поліцейські вилучили мисливську зброю і приладдя до неї та направили їх на дослідження.

Згодом під час огляду лісової ділянки поліцейські встановили місце незаконного полювання. А рештки вбитої тварини направили на експертизу для встановлення остаточної причини загибелі.

Відомості про подію слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 248 (Незаконне полювання) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Дністровському районі водій намагався підкупити поліцейських.

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано