Поліцейські на Буковині викрили чоловіка, який незаконно зберігав боєприпаси

Пошук
UA EN

Поліцейські на Буковині викрили чоловіка, який незаконно зберігав боєприпаси

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівецької області викрили 44-річного чоловіка, який вдома незаконно зберігав боєприпаси. Вилучені речові докази правоохоронці направили на проведення відповідних експертиз.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, 21 серпня, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 44-річного жителя Кіцманської територіальної громади співробітники поліції виявили та вилучили:

  • понад 700 набоїв різного калібру;
  • предмети, зовні схожі на осколкову гранату із запалом до неї, ручну димову гранату;
  • дві димові шашки.

Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

А вилучені речові докази правоохоронці направили для проведення відповідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Раніше ми писали, що в Чернівцях поліцейські затримали 35-річну жінку, яка під час суперечки поранила ножем свого 46-річного співмешканця.

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано