Покусав собака: чернівецькі патрульні допомогли жінці швидко дістатися до лікарні

Пошук
UA EN

Покусав собака: чернівецькі патрульні допомогли жінці швидко дістатися до лікарні

Поділись новиною:

Чернівецькі патрульні оперативно супроводили автомобіль із жінкою до лікарні. Потерпілу покусав собака і вона потребувала швидкої допомоги медиків.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу патрульної поліції Чернівецької області.

Інцидент трапився 30 червня в селі Мамаївці. Правоохоронці зазначають, що водій транспортного засобу Nissan порушив правила дорожнього руху. Згодом він пояснив, що поспішає до лікарні, оскільки в автівці перебуває його родичка, яку покусав собака і їй терміново потрібна лікарська допомога.

Патрульні, не гаючи часу, під звуки поліцейських сирен, супроводили автомобіль до медичного закладу, що на вулиці В. Трепка, де жінку передали лікарям.

«Дякуємо патрульним Валентину Джуравцю та Анні Лавко за оперативні та обдумані рішення», — йдеться в дописі на Facebook-сторінці поліції.

У відомстві додають, що в разі потреби їхньої допомоги — звертайтесь або телефонуйте 102.

Нагадаємо, у Чернівцях патрульні врятували чоловіка, який хотів вкоротити собі віку, стрибнувши з вікна.

Читайте також:

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано