Показ шістьох стрічок та розбір кейсів: чого очікувати від четвертого дня кінофестивалю Миколайчук OPEN

Пошук
UA EN

Показ шістьох стрічок та розбір кейсів: чого очікувати від четвертого дня кінофестивалю Миколайчук OPEN

Культура
18.06
10:10

Поділись новиною:

У Чернівцях триває третій фестиваль глядацького кіно Миколайчук OPEN. На четвертий день заходу на відвідувачів чекає показ шістьох стрічок та розбір кейсів. Події відбуватимуться в Культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука та кіноконцертній залі «Чернівці».

Про це повідомляє С4 із посиланням на сайт фестивалю.

Програма кінофестивалю Миколайчук OPEN на 18 червня

  • 10:00 — «Поселенці», реж. Феліпе Гальвес

Про що кінострічка: Чилі, початок 20 століття. Багатий землевласник відправляє трьох вершників розмітити кордони його володінь на Вогняній Землі. Але зовсім скоро експедиція обертається кривавою бійнею. Тоді юний стрілець Сегундо, який супроводжує британського солдата й американського найманця, розуміє, що справжня мета їхньої подорожі набагато жорстокіша та страшніша.

Локація: Центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

  • 10:00 — «Єврімаж: інструкція з використання»

Розбір кейс фільму «Куба та Аляска», який отримав підтримку головного європейського кінофонду та обговорення можливостей для українських кінематографістів і кінематографісток.

Локація: Кінотеатр «Чернівці». Вхід за абонементами.

  • 11:10 — «Як не продати душу ко-продюсерам»

Розбір реальних кейсів про те, як знайти співфінансування проєкту та залишитися повноправним учасником співпраці.

Локація: Кінотеатр «Чернівці». Вхід за абонементами.

  • 12:30 — «Марс-експрес», реж. Жеремі Перін

Про що кінострічка: Кібер-панк анімація. 2200 рік, марсіанська колонія Ноктіс — світ корупції, кіберзлочинності та напружених відносин між людьми та штучним інтелектом. Приватна детективка та її напарник-андроїд розслідують зникнення студентки, яка володіє секретом, здатним порушити крихкий баланс влади на Марсі. На неонових вулицях міста детективи розплутують загрозливу змову.

Локація: Центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

  • 14:30 — «Мирні люди», реж. Оксана Карпович + Q&A

Про що кінострічка: Фільм-сенсація, який змішує перехоплені телефонні розмови російських військових та поточну українську реальність. Фрагмент за фрагментом голоси росіян розкривають світові очі не тільки на хід так званої «спецоперації», а й на процес дегуманізації та деморалізації її виконавців.

Локація: Центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

  • 16:45 — «Степне», реж. Марина Врода + Q&A

Про що кінострічка: Події розгортаються на тлі живописних зимових пейзажів України, спорожнілих сіл і зростаючого відчуження між людьми в пострадянському суспільстві. «Степне» — це історія Анатолія, чоловіка, який повертається додому з великого міста, щоб доглянути за хворою матір’ю. Тяжка хвороба матері, зустріч із братом і жінкою, яку він кохає, змушують Анатолія замислитися над прожитим життям і минулими вчинками.

Локація: Центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

  • 19:00 — «Прелюдія долі», реж. Сергій Лисецький

Про що кінострічка: У робітничій сім’ї шахтаря живе донецький хлопець Анатолій Краско, який мріє стати співаком. Однак на вступному екзамені до консерваторії виявляється, що він не знає нот. Але доля прихильна до Анатолія, член зі вступної комісії консерваторії запам’ятала юнака й порадила звернутися до її знайомого, соліста Донецького оперного театру Олександра Коробейченка, щоб він допоміг опанувати Анатолієві основи музичної освіти. Чи зможе самодіяльний співак стати оперним артистом?

Локація: Кінотеатр «Чернівці». Вхід за квитками та абонементами.

  • 19:30 — «Таточко», реж. Крісті Голл

Про що кінострічка: Нью-Йорк. Аеропорт. Молода жінка стрибає на заднє сидіння жовтого таксі, таксиста рушає. Ці двоє рушають у ніч у бік Мангеттена та розпочинають найбільш несподівану розмову, що призведе до однієї, чудової подорожі.

Локація: Центр імені Івана Миколайчука. Вхід за квитками та абонементами.

Нагадаємо, під час кінофестивалю Миколайчук OPEN у Чернівцях відбуватимуться екскурсії кіномісцями міста.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано