Поблизу Коровії на трасі, що веде до кордону з ЄС, тимчасово звузять проїзну частину

Пошук
UA EN

Поблизу Коровії на трасі, що веде до кордону з ЄС, тимчасово звузять проїзну частину

Поділись новиною:

На трасі М-19 поблизу села Коровія дорожники планують відремонтувати шляхопровід. У зв’язку із цим на дорозі звузять проїзну частину.

Про це повідомили у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області, пише С4.

Зазначається, що під час війни на дорозі М-19 зросла врази інтенсивність руху, внаслідок чого збільшилось навантаження на транспортні споруди, які поступово руйнуються. Зокрема фахівці Служби відновлення виявили аварійні силові тріщини на опорі та руйнування захисного шару бетону з оголенням арматури.

На час ремонту проїзну частину шляхопроводу буде звужено. Фахівці пояснюють, що це необхідно для того, аби зменшити навантаження на «хвору» опору.

«Попри те, що проїзна частина буде дещо звужена, рух транспорту в обох напрямках здійснюватиметься безперешкодно. Це дозволяє загальна ширина шляхопроводу», – запевняють у Службі.

Під час ремонту для безпеки учасників дорожнього руху встановлять попереджувальні знаки та огороджувальні блоки. Також на цій ділянці буде обмежено швидкість руху транспорту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у селі на Буковині терміново ремонтують аварійний міст через загрозу руйнування

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано