Планував незаконно потрапити до Румунії: на Буковині на контрольному пості затримали фальшивого морпіха

Пошук
UA EN

Планував незаконно потрапити до Румунії: на Буковині на контрольному пості затримали фальшивого морпіха

Поділись новиною:

У Чернівецькій області на одному з контрольних постів затримали чоловіка, який представився військовим. Згодом він зізнався, що планував незаконно перетнути українсько-румунський кордон.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що на одному з контрольних постів неподалік кордону з Румунією прикордонники зупинили мікроавтобус, в якому пасажиром був чоловік у військовій формі.

Він представився військовослужбовцем одного з підрозділів морської піхоти і сказав, що перебуває у відпустці. Як доказ він пред’явив військовий квиток.

«Під час вивчення документа у прикордонників виникли сумніви щодо правдивості зазначеної інформації. Адже у військовому квитку прикордонники побачили відмітки про те, що чоловік дійсно раніше проходив службу в морській піхоті, проте був звільнений у 2019 році. А запис про, ніби то, поновлення на службі зроблений явно самостійно. До того ж він не був підтверджений печаткою», – повідомляють у ДПСУ.

Надалі правоохоронці в особистих речах чоловіка виявили предмети, які могли бути використані під час незаконного перетину кордону. Згодом чоловік зізнався, що мав намір потрапити до Румунії, оминаючи пункти пропуску.

Порушника затримали, на нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що прикордонники у Чернівецькій області викрили групу з 24 військовозобов’язаних, які намагалися поза пунктами пропуску дістатися до Молдови. З кожного чоловіка організатор взяв по 12 тисяч євро.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано