Підприємці з Буковини можуть компенсувати кошти за оренду приміщень та придбання обладнання

Пошук
UA EN

Підприємці з Буковини можуть компенсувати кошти за оренду приміщень та придбання обладнання

Поділись новиною:

Релоковані в Чернівецьку область підприємства можуть отримати компенсацію за оренду приміщень та придбання обладнання. Відшкодування надається за результатами розгляду заявок суб’єктів підприємництва.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОВА.

У відомстві зазначають, що компенсація надається за результатами розгляду заявок суб’єктів малого та середнього підприємництва, що здійснили переміщення виробничих потужностей на територію Буковини, які орендували виробничі приміщення та придбали виробниче обладнання на умовах кредитного договору з банками не раніше 24 лютого 2022 року.

Зокрема, відшкодування частини вартості орендної плати за орендовані виробничі приміщення надається за 2 місяці, які передують місяцю подачі заявки, але не більше 100 тисяч гривень одному суб’єкту підприємництва, включаючи групу пов’язаних юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Водночас компенсація частини вартості нового виробничого обладнання, придбаного на умовах кредитного договору з банками надається в розмірі 30 % вартості вказаного обладнання, але не більше 100 тисяч гривень одному суб’єкту підприємництва, включаючи групу пов’язаних юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Читайте також: Грошова допомога ВПО: які категорії зможуть отримувати її впродовж року.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано