Підготовка до складної зими: куди звертатися чернівчанам у разі проблем у будинку чи на зовнішніх мережах

Пошук
UA EN

Підготовка до складної зими: куди звертатися чернівчанам у разі проблем у будинку чи на зовнішніх мережах

Поділись новиною:

У Чернівецькій міській раді відбулася нарада з комунальниками, енергетиками, газовиками, управителями будинків, освітянами, медиками та чиновниками, під час якої обговорили підготовку до зими.

Про це пише С4 з посиланням на заступника міського голови Чернівців Василя Зазуляка.

За його словами, до ймовірних блекаутів чи надзвичайних ситуацій необхідно готуватися всім: як комунальникам, так і мешканцям.  

Відтак, чернівчан закликали у разі наявності проблеми в будинку чи на зовнішній мережі з водою, електрикою, теплом чи каналізацією — вже зараз подзвонити відповідальній організації.

«Не знаєте, куди звертатися, телефонуйте на гарячу муніципальну лінію 15-80 або 050-222-15-80», — написав заступник мера.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях до жовтня планують встановити когенераційні установки, які забезпечать місто електрикою і теплом при тривалих вимкненнях світла. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На баланс ліцею №14 у Чернівцях передали протирадіаційне укриття: скільки учнів воно може вмістити
На баланс Чернівецького ліцею №14 передали протирадіаційне укриття. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету міської ради. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку уп...
На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано