Під суд піде буковинець, який незаконно вирощував і зберігав канабіс

Пошук
UA EN

Під суд піде буковинець, який незаконно вирощував і зберігав канабіс

16.09
12:12

Поділись новиною:

На території домогосподарства 39-річного буковинця співробітники поліції виявили та вилучили 29 нарковмісних рослини й майже пів кілограма канабісу. За цим фактом дізнавачі поліції завершили досудове розслідування. 

Як повідомляє поліція області, чоловіка викрили у липні цього року. Тепер він піде під суд.

За даними поліції, під час слідчих дій правоохоронці виявили на присадибній ділянці рослини конопель, які чоловік вирощував без передбачених законодавством дозволів. Співробітники поліції вилучили у буковинця 29 рослин конопель.

перед судом постане буковинець за незаконне культивування конопель і зберігання канабісу

Окрім цього, поліцейські виявили місткість, в яких чоловік зберігав майже пів кілограма канабісу та пристрій для вживання наркотиків.

Наразі під процесуальним керівництвом прокуратури дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт для розгляду до суду. Фігуранту інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених: 

  • ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель); 
  • ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, раніше у Чернівецькій області поліцейські викрили 42-річного місцевого жителя, який вирощував понад 660 рослин конопель. Також правоохоронці виявили в буковинця майже два кілограми канабісу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано