Організував незаконний перетин кордону: на Буковині викрито посадовця лісгоспу

Пошук
UA EN

Організував незаконний перетин кордону: на Буковині викрито посадовця лісгоспу

Поділись новиною:

У Чернівецькій області викрили організатора незаконних переправлень військовозобов’язаних до сусідньої Румунії. Порушником виявився працівник одного з лісогосподарських підприємств на Буковині.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

За даними слідства, майстер лісу одного з лісогосподарських підприємств у Чернівецькій області налагодив схему одержання прибутку від організації незаконного переправлення за кордон чоловіків, яким, за відсутністю необхідних документів, заборонено покидати територію України. Відтак, за грошову винагороду у 2500 доларів США забезпечував незаконну переправу поза пунктами пропуску військовозобов’язаних до Румунії. Гостинно приймав їх у себе вдома, а після розрахунку ці особи супроводжувались до місця перетину держкордону.

У відомстві зазначають, що під час одержання від чергового «клієнта» неправомірних коштів лісівника затримали в порядку ст. 208 КПК України. З урахуванням здобутих доказів йому повідомлено про підозру.Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Також слідство встановлює можливу причетність інших осіб до вчинення вказаного злочину.

Раніше ми писали, що троє мешканців села Їжівці вирішили незаконно збагатитись на війні. Буковинці організували нелегальний перетин державного кордону, за що хотіли заробити 7,5 тисяч євро.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано