Оновлюють понад 1300 метрів магістральних труб: як на Південно-Кільцевій у Чернівцях триває заміна тепломережі (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Оновлюють понад 1300 метрів магістральних труб: як на Південно-Кільцевій у Чернівцях триває заміна тепломережі (фоторепортаж)

Поділись новиною:

У Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій триває заміна тепломережі. Там оновлюють 1345 метрів магістральних труб.

Про це пише С4 із посиланням на МКП «Чернівцітеплокомуненерго».

У комунальному підприємстві зазначили, що це велика й непроста ділянка, на якій зазвичай за один раз замінюють 50–200 метрів.

«В липні місцевим старим трубам мало виповнитися 44 роки. Тож вони вкрай зношені, а ризик проривів надзвичайно високий. Скоро це вже буде в минулому. За кілька місяців понад 100 будинків отримуватимуть тепло новенькими, попередньо ізольованими трубами», — йдеться в дописі Теплокомуненерго у Facebook.

Проєкт реалізується в співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

«Ми робимо все можливе, щоби підготувати зовнішні мережі до складного опалювального сезону. Тож закликаємо ОСББ, ЖБК і управлінські компанії не відставати — подбати про внутрішні мережі, щоб забезпечити мешканців теплом і комфортом», — додають у підприємстві.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано