Окупанти атакували позиції ЗСУ на 10 напрямках: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

Окупанти атакували позиції ЗСУ на 10 напрямках: головне зі зведення Генштабу

Війна
14.10
09:15

Поділись новиною:

Розпочалась 964 доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Протягом минулої доби на різних ділянках фронту відбулося 161 бойове зіткнення. Найактивніше ворог наступав на Курахівському напрямку.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах 53 авіаудари, а також здійснив понад 3700 обстрілів, з них 90 – із реактивних систем залпового вогню.

Своєю чергою, авіація, ракетні війська й артилерія Сил оборони завдали 11 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили пункт управління та ще один інший важливий об’єкт ворога.

Окрім Курахівського, намагалися наступати росіяни на Харківському, Куп’янському, Лиманському,  Краматорському, Торецькому, Покровському, Времівському, Оріхівському і Придніпровському напрямках.

У Генштабі додають, що минулої доби загальні втрати російських загарбників склали 1260 осіб. Також наші воїни знешкодили чотири танки, 19 бойових броньованих машин, 11 артилерійських систем, 17 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 38 одиниць автомобільної та дві одиниці спеціальної техніки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано