Одразу вісім пожеж сталося на Буковині впродовж доби: що та де горіло

Пошук
UA EN

Одразу вісім пожеж сталося на Буковині впродовж доби: що та де горіло

Поділись новиною:

Упродовж доби на території Чернівецької області трапилося одразу вісім пожеж. Вогонь спалахнув у Вижницькому, Дністровському та Чернівецькому районах.

Про це пише С4 із посиланням на Головне управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, 29 липня в селі Клішківці виникла пожежа в господарській будівлі. Пожежу помітили очевидці та зателефонували на спецлінію «101».

Рятувальники ліквідували пожежу та не допустили подальшого поширення вогню, врятувавши господарську будівлю та житловий будинок. Вогонь знищив речі господарського вжитку, меблі, частково перекриття та покриття. Площа пожежі склала 60 кв.м.

За висновками фахівців, причиною пожежі є дитячі пустощі з вогнем.

Вранці 30 липня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в сушці для деревини на пилорамі в селі Комарівці. Про пожежу рятувальників повідомили очевидці.

Площа пожежі склала 30 кв.м. Завдяки діям вогнеборцям вдалося врятували приміщення сушарні та котельні. Вогнем частково знищено покрівлю сушарні.

Ще одна пожежа трапилася в господарській будівлі в селищі Берегомет. Площа пожежі склала 14 кв. м. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, що була на момент прибуття.

Причини цих пожеж встановлюють фахівці.

Нагадаємо, 28 липня в Чернівецькій області сталися три пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано