У Чернівецькому прикордонному загоні призначили нового начальника: що про нього відомо

Пошук
UA EN

У Чернівецькому прикордонному загоні призначили нового начальника: що про нього відомо

Поділись новиною:

Новим начальником Чернівецького прикордонного загону став Євгеній Бабич.

Про це повідомив начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, пише С4.

«Під час наради з представниками правоохоронних органів у Чернівецькій ОВА т.в.о. начальника Західного регіонального управління державної прикордонної служби Олександр Рибак представив нового начальника Чернівецького прикордонного загону. На цю посаду призначений Євгеній Бабич», — йдеться в дописі голови ОВА.

Руслан Запаранюк зазначив, що Євгеній Бабич має двадцять років загального стажу роботи в прикордонній службі, обіймав посади в підрозділах у різних регіонах. До призначення в Чернівці два роки був начальником Білгород-Дністровського прикордонного загону Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Переконаний, робота 31-го прикордонного загону під його керівництвом буде ефективною, а наша співпраця — конструктивною», — додав начальник Чернівецької ОВА.

Раніше начальником Чернівецького прикордонного загону був полковник Микола Романчук. Він обіймав цю посаду із жовтня 2022 року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано