Новим головним тренером ФК «Буковина» став Валерій Кривенцов: що про нього відомо

Пошук
UA EN

Новим головним тренером ФК «Буковина» став Валерій Кривенцов: що про нього відомо

Спорт
24.05
17:11

Поділись новиною:

Валерій Кривенцов став новим головним тренером футбольного клубу «Буковина». Він очолить команду «жовто-чорних» уже з наступного сезону.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Telegram-канал ФК Буковина Чернівці.

Зазначається що наразі 50-річний фахівець прибув до ФК «Буковина», щоб якнайшвидше розпочати формування оновленого складу «жовто-чорних». Контракт розрахований на 1 рік із можливістю продовження.

Що відомо про нового головного тренера

Валерій Кривенцов народився 31 липня 1973 року в Донецьку. Упродовж кар’єри футболіста виступав за «Шахтар», донецький «Металург», «Волинь», «Актобе» та запорізький «Металург». У футболці національної збірної України зіграв у 17-ти матчах у період з 1994-го по 1998-й роки. Усього за свою ігрову кар’єру Валерій Кривенцов провів 355 поєдинків, у яких відзначився 63 забитими м’ячами, тричі вигравав Кубок України та шість разів ставав срібним призером чемпіонату України в складі «гірників».

Тренерську кар’єру розпочав у дитячій академії «Шахтаря». У сезоні 2014/2015 «Шахтар» U19 під керівництвом Валерія Сергійовича завоював срібні нагороди Юнацької ліги УЄФА, поступившись у вирішальному матчі з рахунком 2:3 лондонському «Челсі». Влітку 2015 року очолив маріупольський «Іллічівець», а вже наступного сезону повернувся в «Шахтар», де працював головним тренером молодіжної команди «гірників», яка в кампанії 2017/18 стала чемпіоном України.

У серпні 2020 року Валерій Кривенцов був призначений на посаду головного тренера «Металіста 1925». У своєму дебютному сезоні біля керма харківської команди завоював путівку до Прем’єр-ліги. Останнім місцем роботи була луганська «Зоря», яку 50-річний фахівець очолював восени 2023 року.

Нагадаємо, 12 травня колишнього головного тренера футбольної команди «Буковина» Андрія Мельничука звільнили з посади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецька міськрада вкотре передала захисникам обладнання для боротьби з ворогом
Чернівецька міська рада передала воїнам 107-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ обладнання для боротьби з ворогом. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Че...
Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано