Новим деканом факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ став Василь Карпо: що про це відомо

Пошук
UA EN

Новим деканом факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ став Василь Карпо: що про це відомо

Поділись новиною:

У вівторок, 17 вересня, на факультеті історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулись вибори декана. За результатами голосування переміг кандидат історичних наук, доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних комунікацій Василь Карпо.

Про це пише С4 із посиланням на сайт ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

На цю посаду подавалися двоє кандидатів.

Зазначається, що у своїй програмі розвитку факультету Василь Карпо наголосив на необхідності дотримання принципу прагматичного реалізму, який ґрунтується на освітніх традиціях факультету та враховує сучасні стратегічні виклики. Він підкреслив важливість командної роботи як на рівні факультету, так і на рівні кафедр, що дозволить ефективно реалізовувати плани розвитку та впроваджувати нові ініціативи в освітній та науковій діяльності.

«Університет вітає Василя Карпа з обранням на посаду декана факультету історії, політології та міжнародних відносин. Бажаємо йому успіхів у впровадженні стратегічних ініціатив, зміцненні академічних традицій факультету та реалізації нових освітніх і наукових проєктів», — йдеться на сайті.

Нагадаємо, раніше факультет очолював Олександр Добржанський. Окрім факультету історії, політології та міжнародних відносин, деканів нині шукають ще в шести структурних підрозділах. 17 вересня вже відбулися вибори на економічному факультеті, у результаті яких деканом став Роман Грешко.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано