Новий коворкінг-центр відкрили у Чернівцях: чому його варто відвідати (ФОТО)

Пошук
UA EN

Новий коворкінг-центр відкрили у Чернівцях: чому його варто відвідати (ФОТО)

Поділись новиною:

У Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені М. Івасюка відкрили коворкінг-центр. Тут можна відпочити, випити кави, провести з користю дозвілля і попрацювати, скориставшись швидкісним інтернетом.

На відкритті побувала журналістка С4.

Мелодійно-скрипучі сходи, кам’яні каміни, які віють теплом минулого, червоне дерево, старовинні меблі, та вишукані вітражі – саме ця особлива атмосфера і вирізняє новий коворкінг-центр з-поміж інших.

«За позабюджетні кошти були придбані 12 столів, 12 стільців. Ми маємо такі настільні лампи сучасні, кавомашину, маємо сучасні гарні крісла мішки. Також був придбаний генератор на випадок вимкнення електроенергії», – розповіла директорка Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені М. Івасюка Наталія Філяк.

Поки що тут можна працювати за власним ноутбуком, але організатори запевняють, незабаром планують придбати комп’ютерну техніку. Також у коворкінгу проводитимуть різноманітні заходи.

«Молодь зараз прагне багато вивчати, історію України безпосередньо, влаштовувати літературники, презентації книг. Це місце, яке передає дух Чернівців», – зазначила заступниця директорки МЦ «Резиденція молоді».

Відвідувачі коворкінг-центру зможуть користуватися фондом бібліотеки, який налічує понад 30 тисяч книг. Провести час у старовинній будівлі, яка розташована на Вірменській, 14 можна безкоштовно з 10 до 19 години у будь-який день тижня, окрім п’ятниці.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано