Нове місце – нові ігри. У Чернівцях в одній зі шкіл облаштовують спортивний майданчик (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Нове місце – нові ігри. У Чернівцях в одній зі шкіл облаштовують спортивний майданчик (фоторепортаж)

Поділись новиною:

У Чернівецькому ліцеї №5 «Оріяна» будують майданчик, який стане чудовим місцем для занять спортом. Займатися фізкультурою на свіжому повітрі діти зможуть вже цієї осені.

Про це повідомляє С4.

Директорка навчального закладу Галина Абрам’юк каже, що на цей майданчик чекали багато років, оскільки на перервах учням не було де гуляти. Випускати дітей у сквер біля костелу вчителі не мають право, тож адміністрація школи постійно шукала можливість облаштувати тут простір для активностей. На місці майбутнього майданчика нічого не було, тільки залишки старого асфальту, де діти могли впасти та травмуватися.

Натомість новий майданчик буде безпечним для активних ігор. Покриття на ньому мають зробити з резинових плит. Розмір стадіону буде 26 метрів у довжину, та 12 метрів у ширину.

Локацію зроблять багатофункціональною. Тут діти зможуть грати у футбол, баскетбол і волейбол. Доріжки навколо облаштують бруківкою, а також встановлять лавиці. Також для безпеки юних спортсменів локацію мають огородити металевою сіткою.

Нині підрядник займається підготовчими роботами: ущільнює ґрунт, потім стелитиме покриття. Роботи обіцяє виконати за кілька тижнів. Далі чекатимуть постачання спортивного обладнання, частина з якого їде з Кам’янця-Подільського, решта – з Харкова. І хоч, згідно з тендером, роботи мають завершити до 10 листопада, підрядник сподівається, що діти почнуть займатися фізкультурою на свіжому повітрі значно раніше.

Галина Абрам’юк зізнається, що для школи – це історична подія. Між тим, у внутрішньому дворику ліцею колектив та батьки власними силами вже облаштували затишний простір для відпочинку дітей на перервах, а також для тематичних виставок і різноманітних зустрічей.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у центрі Садгори на вулиці Івана Підкови відновлюють громадський простір.

Слідкуйте за нами у Telegram 

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано