Німеччина подарувала національному парку з Буковини транспорт для патрулювання території

Пошук
UA EN

Німеччина подарувала національному парку з Буковини транспорт для патрулювання території

Поділись новиною:

Франкфуртське зоологічне товариство та уряд Німеччини придбав для чотирьох національних парків України пікапи та мотоцикли. Транспорт отримав і НПП «Черемоський».

Про це пише С4 з посиланням на Урядовий портал.

Так, п’ять пікапів та 10 мотоциклів передали для нацпарків «Черемоський», «Гуцульщина», «Зачарований край» та «Сколівські Бескиди».

Транспорт використовуватимуть для патрулювання території, проведення моніторингу та організації наукових досліджень.

«Автомобілі та мотоцикли дозволять оперативно пересуватися територіями національних парків, що забезпечить швидку реакцію на загрози довкіллю. У поєднанні зі SMART-системою біомоніторингу, яка активно впроваджується у наших нацпарках та заповідниках, це справді доречний та своєчасний внесок. Тож попри реалії війни, активно рухаємося до європейських стандартів сталого управління заповідними територіями», – зазначила Міністерка захисту довкілля та природних ресурсів Світлана Гринчук.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Національний природний парк «Черемоський» створив віртуальну подорож його територією. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Кількість випадків зростає: на Буковині за тиждень виявили понад 4,5 тисячі хворих на ГРВІ
З 21 по 27 жовтня у Чернівецькій області зафіксували 4569 випадків гострих респіраторних вірусних інфекцій, з яких 2932 хворих – діти. Захворюваність, як порівняти з попереднім тиждень, збільшилася н...
«Не мовчи, полон вбиває»: у Чернівцях провели чергову акцію на підтримку військовополонених (фото)
У Чернівцях на Центральній площі біля пам’ятника Т. Шевченку відбулася щотижнева акція «Не мовчи, полон вбиває» на підтримку військовополонених та зниклих безвісти. Люди тримали в руках плакати та тр...
Війна
27.10
18:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано