Незаконно зберігав наркотики для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Пошук
UA EN

Незаконно зберігав наркотики для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Поділись новиною:

Буковинцю, який незаконно зберігав наркотики для власного вживання, поліцейські повідомили про підозру. Чоловіка викрали в січні цього року.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 48-річний житель села Чорногузи без мети збуту зберігав психотропні речовини. При здійсненні поверхневої перевірки правоохоронці вилучили в буковинця зіп-пакет із забороненою порошкоподібною речовиною білого кольору.

Відповідно до висновку експертизи, вилучені речовини містять у своєму складі PVP, обіг якої в Україні заборонений.

Відтак, слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Наразі під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили про підозру буковинцю у вчиненні наркозлочину. Згідно із санкцією статті, фігуранту загрожує до трьох років позбавлення волі. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що поліція в Чернівцях вилучила масштабну партію незаконного тютюну та кальяну на 1,8 млн гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано