Незаконно наловили рибу на понад 60 тис грн: правоохоронці на Буковині викрили двох порушників

Пошук
UA EN

Незаконно наловили рибу на понад 60 тис грн: правоохоронці на Буковині викрили двох порушників

Поділись новиною:

Чернівецький рибоохоронний патруль виявив двох порушників, які незаконно ловили рибу. Своїми діями вони завдали збитків на понад 60 тисяч гривень.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький рибоохоронний патруль.

У відомстві зазначають, що 11 серпня працівники водної поліції виявили в місті Хотин Дністровського району громадянина, який незаконно рибалив за допомогою гумового човна та забороненого знаряддя лову. Порушник встиг зловити сім кілограмів риби із шести видів, завдавши збитків на суму в 47 429 гривень.

Того ж дня в Хотині було викрито ще одного громадянина, який сіткою виловив рибу трьох видів загальною вагою два кілограми. Збитки склали 12 967 гривень.

Відтак громадяни порушили ст. 63 Закону України «Про тваринний світ», відповідальність за яке передбачено ч. 4 ст. 85 КУпАП. Працівниками поліції вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

Чернівецький рибоохоронний патруль закликає буковинців дотримуватись норм природоохоронного законодавства. А в разі виявлення порушення – терміново повідомляти на «гарячу лінію» Управління за номером: (066) 067–38–69.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині на два місяці заборонено ловити раків.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано