Не впорався з керуванням та з’їхав у кювет: у ДТП на Буковині травмувався водій

Пошук
UA EN

Не впорався з керуванням та з’їхав у кювет: у ДТП на Буковині травмувався водій

Поділись новиною:

У Новодністровську сталася дорожньо-транспортна пригода із 37-річним потерпілим. Водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Поліцейські попередньо встановили, що буковинець не впорався з керування автомобіля та з’їхав у кювет із подальшим перекиданням.

Унаслідок аварії кермувальник отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували чоловіка до лікарні. А 31-річну пасажирку, лікарі оглянули та відпустили додому.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в ДТП на Буковині травмувався мотоцикліст.

Читайте також:

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано