Не впорався з керуванням і впав із мотоцикла: на Буковині в ДТП травмувався 18-річний хлопець

Пошук
UA EN

Не впорався з керуванням і впав із мотоцикла: на Буковині в ДТП травмувався 18-річний хлопець

Поділись новиною:

У неділю, 7 квітня, у селі Горішні Шерівці сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілим мотоциклістом. 18-річного хлопця із травмами медики госпіталізували до лікарні для надання допомоги.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці попередньо встановили, що 18-річний житель села Горішні Шерівці не впорався з керуванням мотоцикла та впав із транспортного засобу. У результаті ДТП мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікуючими ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють обставини і причини ДТП. Транспортний засіб вилучено. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 7 квітня на Буковині сталися ще дві ДТП із потерпілими, серед них є дитина.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано