Нарубав дров на майже 60 тис. грн: на Буковині судитимуть крадія лісу

Пошук
UA EN

Нарубав дров на майже 60 тис. грн: на Буковині судитимуть крадія лісу

Поділись новиною:

На початку лютого буковинець без жодних дозвільних документів зрубав дерева на території Карпачівського лісництва. Нині за протиправну діяльність чоловіку загрожує обмеження волі на строк до трьох років, штраф або арешт на шість місяців.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування співробітники поліції встановили, що 41-річний житель села Бережниця, перебуваючи на території лісового масиву Карапчівського лісництва, бензопилою зрубав дерева породи «Бук». Затим буковинець перевіз деревину до власного домогосподарства та розпорядився нею на власний розсуд.

За результатами проведеної судово-економічної експертизи, порушник завдав лісовому господарству матеріальну шкоду у розмірі майже 60 тисяч гривень.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Вижницької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівецькій області засадили деревами територію, яка потерпає від зсувів.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано