Найважчі бої точаться на Покровському напрямку: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Пошук
UA EN

Найважчі бої точаться на Покровському напрямку: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Війна
24.06
14:14

Поділись новиною:

Триває 852 доба російської збройної агресії проти України. Поки росіяни намагаються просунутись на різних напрямках фронту, українські захисники активно відбивають ворожі атаки та знищують російську армію.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

За інформацією Генштабу, від початку доби загальна кількість ворожих атак на лінії фронту сягнула 81.

Агресор застосовує авіацію, бомбардує КАБами з території росії. Зокрема, на Харківському напрямку окупанти завдали авіаударів по Вовчанську, Графському, Тихому, Терновій, Липцях, Зеленому та Охрімівці. Крім того, на цьому напрямку з початку доби українські захисники відбили шість атак противника.

На Куп’янському напрямку тривають три штурмові дії в районі Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наразі ведуться два боєзіткнення в районі Невського. Всього за сьогодні окупанти намагалися просунутися на напрямку 10 разів.

Чотири атаки тривають на Сіверському напрямку. Активно загарбники діють поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського та Виїмки. З початку доби ворог намагався покращити своє тактичне положення вже 20 разів.

На Торецькому напрямку агресор атакує в районах Південного та Північного. Всього спроб покращити положення – чотири.

Військові кажуть, що найактивніше ворог намагається штурмувати сьогодні на Покровському напрямку. 11 атак – відбито, 14 – ще тривають. Бої точаться в районах Сокола, Новоселівки Першої, Новоолександрівки, Євгенівки, Олександрополя та Воздвиженки.

На решті напрямків, за даними Генерального штабу, обстановка без особливих змін.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що втрати Росії у війні проти України на ранок понеділка, 24 червня, склали 1300 окупантів. Сили оборони України знищили 12 танків і 51 артилерійську систему.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано