Найбільше штурмів на двох напрямках: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті

Пошук
UA EN

Найбільше штурмів на двох напрямках: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті

16.09
09:18

Поділись новиною:

Протягом минулої доби, 15 вересня, на фронті відбулось 173 бої. Найбільше боєзіткнень зафіксовано на Покровському та Курахівському напрямках.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу Збройних сил України.

“За минулу добу авіація та ракетні війська й артилерія Сил оборони уразили 15 районів зосередження особового складу, озброєння і військової техніки загарбників”, – пише Генштаб.

Ситуація на напрямках

На Харківському напрямку ворог один раз штурмував в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулось 20 боєзіткнень. Відбиті атаки росіян неподалік Синьківки, Петропавлівки, Колісниківки, Глушківки, Кругляківки та Лозової.

На Лиманському напрямку ворог атакував 24 рази поблизу Дружелюбівки, Ковалівки, Твердохлібового, Невського, Макіївки, Тернів і Новосадового.

На Сіверському напрямку відбито 12 штурмових дій російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку росіяни три рази атакували у районах Ступочок та Курдюмівки.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 16 атак неподалік Дружби, Неліпівки, Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку ворог здійснив 36 атак у бік населених пунктів Воздвиженка, Новоторецьк, Зелене Поле, Новоолександрівка, Гродівка й не тільки.

На Курахівському напрямку відбито 42 ворожі атаки. найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах населених пунктів Костянтинівка та Георгіївки.

На Времівському напрямку росіяни здійснили 10 штурмів в районах Водяного, Катеринівки, Солодкого та Макарівки. Активно залучав для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

На Оріхівському напрямку росіяни атакували у бій Новодарівки.

На Придніпровському напрямку ворог намагався витіснити з позицій наші підрозділи вісім разів.

Нагадаємо, у суботу, 14 вересня, ЗСУ за добу ліквідували ще 1170 окупантів. Також того дня українські військові знищили шість ворожих танків, 23 артилерійські системи, систему ППО.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано