Наїхав на велосипедиста та втік з місця аварії: на Буковині затримали водія, причетного до ДТП

Пошук
UA EN

Наїхав на велосипедиста та втік з місця аварії: на Буковині затримали водія, причетного до ДТП

Поділись новиною:

У селі Лукавці в Чернівецькій області вранці 26 серпня сталася аварія з потерпілим пенсіонером. Водія, який скоїв ДТП, правоохоронці затримали пізніше, оскільки той втік з місця аварії. Наразі за цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У поліції розповідають, що вранці 26 серпня отримали повідомлення про те, що в селі Лукавці невідомий водій допустив наїзд на велосипедиста і втік з місця події.

Унаслідок ДТП 65-річний житель села Верхні Лукавці отримав тілесні ушкодження. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілого чоловіка до медичного закладу.

Правоохоронці, своєю чергою, розпочали пошуки водія та транспортного засобу. Надалі поліцейські встановили місце перебування автомобіля, на якому були пошкодження, характерні для ДТП та особу водія. Ним виявився 29-річний житель Сторожинецької громади, який на момент скоєння ДТП керував автомобілем Mercedes-Benz Sprinter 308.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області 25 серпня поліцейські задокументували дві аварії з потерпілими. У ДТП травмувалися двоє хлопців, віком 13 та 15 років та 42-річний чоловік.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано