Нацгвардійця з Буковини посмертно нагородили орденом за мужність III ступеня

Пошук
UA EN

Нацгвардійця з Буковини посмертно нагородили орденом за мужність III ступеня

Війна
05.01
17:17

Поділись новиною:

Солдата Національної гвардії України із Чернівецької області посмертно нагородили орденом за мужність III ступеня. Відзнаку вручили матері полеглого на війні Андрія Месюка.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

Як розповіла мати полеглого воїна Ганна Миколаївна, Андрій Месюк добровільно пішов до військкомату 28 лютого 2022 року, хоча й не служив у армії і ніколи не цікавився військовою справою. Але вважав, що стати на захист свої рідної землі — справа честі й обов’язок кожного чоловіка. Боєць воював на найгарячіших напрямках.

У березні 2023 року Андрій Месюк загинув під Кремінною, що на Луганщині. У полеглого воїна залишилося два сини та донька Вікторія. Як зазначила Ганна Миколаївна, син постійно говорив про те, що пішов на фронт для того, щоби потім синам не довелося проганяти окупантів із рідної землі, та щиро вірив у перемогу України!

«Вдячний Ганні Миколаївні за виховання справжнього патріота, вірного сина держави. Низький уклін та вічна пам’ять Героєві!» — йдеться в дописі Руслана Запаранюка у Facebook.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський посмертно відзначив захисника з Буковини орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано