На Хотинщині підприємець завдяки державному гранту відкрив фізіотерапевтичний центр

Пошук
UA EN

На Хотинщині підприємець завдяки державному гранту відкрив фізіотерапевтичний центр

Здоров'я
24.01
17:59

Поділись новиною:

Анатолій Сухаренко – підприємець. Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант за програмою «єРобота», подав заявку та бізнес-план на розвиток власної справи.

Про це повідомляє С4.

Анатолій Сухаренко розповідає, що для санаторного комплексу обладнання закупили ще у березні 2022 року. За умовами договору, підприємець мав створити два робочих місця, але вирішив найняти одразу чотирьох людей на роботу.

Завдяки придбаному сучасному обладнанню, у Хотинському медичному центрі розширили перелік медичних послуг, які можна отримати безкоштовно – за направленням сімейного або особистого лікаря. 

«У нас на реабілітації є військові. Тут я займаюсь масажем, як для немовлят, так і для дорослих. Також у нас є апарат, на якому ми робимо ультразвук, різні види терапій. Терапія током обов’язково. І у нас є магніт, дуже класний апарат, особливо для військових», – зауважує лікарка-реабілітолог Валентина Мейріс.

У подальшому Анатолій Сухаренко планує збільшити кількість кабінетів з фізіотерапії та реабілітації, закупити додаткове обладнання та створити ще додаткові робочі місця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині планують створити інноваційний реабілітаційний центр для поранених захисників і захисниць України. Його облаштують на базі обласного госпіталю ветеранів війни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано