На вулиці Щербанюка у Чернівцях встановили додаткові дорожні знаки

Пошук
UA EN

На вулиці Щербанюка у Чернівцях встановили додаткові дорожні знаки

Поділись новиною:

Для водіїв вантажного транспорту, які попри заборону їздили по відремонтованій вулиці Щербанюка, встановили додаткові дорожні знаки.

Капітальний ремонт вулиці завершили ще наприкінці 2023 року, утім через вантажівки покриття на дорозі руйнується. Відтак депутати на сесії міської ради протокольним рішенням підтримали встановлення на вулиці додаткових дорожніх знаків.

Нагадаємо, капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Щербанюка розпочали ще на початку березня 2023 року. На вулиці повністю замінили газову, водопровідну, зливову та каналізаційну мережі. Крім того, підрядник влаштував основу, замінив зношену бруківку на асфальт.

На вулиці, між іншим, здійснили мощення тротуарів та інклюзивних переходів, окремо облаштували велодоріжки. На оновленій вулиці Щербанюка також з’явилося нове освітлення та дорожні знаки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано