На вулиці Донбасівській побудують інклюзивний парк для дітей

Пошук
UA EN

На вулиці Донбасівській побудують інклюзивний парк для дітей

Політика
26.09
17:47

Поділись новиною:

Інклюзивний парк для дітей побудують поблизу міського пляжу на вулиці Донбасівській. Будівництво профінансують меценати.

Рішення про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності підтримали депутати Чернівецької міської ради на засіданні 26 вересня, пише С4.

Фото ілюстративне

Як раніше розповіли журналістам Радіо С4 у міському департаменті урбаністики та архітектури великий ігровий простір для малечі з інклюзією сприятиме психологічній та фізичній реабілітації.

Він буде розрахований для дітей від чотирьох до 16 років. Додамо, що територія, де хочуть звести парк, зараз захаращена.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Чернівцях замість багатоквартирного будинку підприємець за власний кошт планує побудувати спортивно-ігровий майданчик.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей
У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей. Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку началь...
Війна
25.09
22:09
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано