На Вижниччині рятувальники допомогли туристці, яка травмувалася в горах

Пошук
UA EN

На Вижниччині рятувальники допомогли туристці, яка травмувалася в горах

Поділись новиною:

У горах на Вижниччині під час екскурсії травмувалася туристка. Рятувальники надали жінці першу медичну допомогу та доставили до лікарні.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Як зазначають у ДСНС, 14 серпня на спецлінію «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу села Розтоки в урочищі Буковинські водоспади під час екскурсії травмувалася жінка 1978 року народження.

На місце події прибули фахівці гірської пошуково-рятувальної групи Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Тоді фельдшери групи провели потерпілій іммобілізацію двох нижніх кінцівок та знеболили.

Опісля надзвичайники зафіксували жінку на ношах та пішим ходом транспортували її 4 км до спецтехніки, на якій і доставили постраждалу до Вижницької багатопрофільної лікарні для подальшої госпіталізації.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині чоловік знепритомнів на даху церкви під час ремонту.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано